Resdag

Igår var det Barre och Jalles tur att ha ledig dag medan vi andra hade morgonbön med tema vänskap. Konfirmanderna och ledarna fick skriva massa snälla grejer till varann på lappar med ens namn på. Sen fick konfirmanderna planera sin predikan som dem ska ha under konfirmationsmässan.

När allt var klart åkte vi vidare till Alexanderplatz där konfirmanderna fick shoppa i ca 1 timme sedan åt vi middag på Alexa och sen åkte vi till Berlin-Lichtenberg för att ta tåget därifrån till färjan och sedan Malmö. Tåget var 80 minuter försenat dock så det var bara att vänta.

På tåget hade vi lite nagelsalong i en kupé där man fick fixa naglarna lite. Här är 2 resultat:

Sen så vaknade vi upp i Malmö 7.30 och åt frukost på Espresso House på centralstationen. Nu sitter vi på tåget påväg hem till Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *