Inga bekymmer

Vi anlände till Berlin-Lichtenberg 6:30 och åt frukost på stationen på två smörgåsställen.

Sedan tog vi pendeltåget till Alexanderplatz för att ta oss till vandrarhemmet som ligger i Wedding/Plötsenzee. Vi fick checka in på en gång på våra rum men hostelpersonalen hade struntat i vår bokning som vi hade gjort så Kerstin, Astrid och Birgitta fick göra om rumsplaceringarna.

Vi tog det lugnt på vandrarhemmet efter incheckning och efter 2h på hostellet åkte vi till Seestrasse och åt lunch och handlade lite snacks. Efter det åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och så hade jag (Amanda) och Jalle ett pass om ökenpärlan och bekymmerslöshetspärlan.

Efter passet var det middag och middagen var godare än vad den såg ut. Det var en kalkongryta som var helt färglös men maten gick ner i magarna hos konfirmanderna ändå!

Sedan hade dem fritid medan vi hade ledarmöte, vi planerande morgondagens stadsvandring bl.a. Jag och Moa-Lee höll i kvällens andakt som hade temat bekymmerslöshet. Sen gick vi runt och nattade konfirmanderna som förhoppningsvis ligger och sover nu eftersom att vi ska upp ganska tidigt imorgon!

Godnatt från Berlin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *