Resan till Berlin

Vi har precis rullat av färjan och nu ligger vi i våra kupéer och väntar på att tåget ska börja rulla vidare från Sassnitz till Berlin. Resan från Södertälje Hamn till Sassnitz har gått bra men det har varit en lång resa och dag.

Resan började med att konfirmanderna möttes upp på Sundbybergs station för att sedan ta sig till Södertälje Hamn med pendeln. Sedan var det direkt på nästa tåg som tog oss ner till Malmö. I Malmö gjorde vi ett snabbt stopp där konfirmander och ledare fick äta tidig middag på MAX och sen var det dags för nästa tåg som skulle ta oss till Berlin. Det är det tåget vi sitter på nu.

Om några timmar är vi framme i Berlin och konfirmanderna kommer ha en lång dag framför sig med bad, lek och lärande såklart!

Godnatt från oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *