Konfirmationen

Idag konfirmerades våra fina konfirmander. Från vår första träff i september till idag på deras konfirmationsdag har de växt så mycket och det kändes så konstigt att säga hejdå till de idag för vi har ju hunnit med så mycket!

Det var en fin gudstjänst och det kändes som att konfirmanderna, föräldrar och andra i kyrkan var nöjda med den. Konfirmanderna var så duktiga, de sa massa fina saker i sina tal och sjöng så fint.

Först höll Barre och Jalle tal, sedan sjöng alla konfirmanderna Fix You av Coldplay med solon i verserna, som Maja, Bianca, Emma, Betty och Tiffany sjöng och så Barre på piano. Sedan höll Maja och Linnea tal och sen sjöng alla konfirmanderna För Kärlekens Skull av Ted Gärdestad som Astrid spelade piano till. Och till sist höll Elias ett tal och sen sjöng de alla Nationalsången.

Efter gudstjänsten tågade vi ut och så fick familj och vänner ta kort på konfirmanderna och sen blev det fika för konfirmanderna där de fick sina biblar och psalmböcker. Efter utdelning och fika hade vi en kramcirkel för att säga hejdå till alla och sen fick alla gå.

Det här var sista inlägget för den här konfirmandgruppen, tack och hej för mig!

Här kommer lite bilder från början till slutet:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *