Gemenskap

Idag hade jag, Alicia och Annelie vår lediga dag medan konfirmanderna och dem andra ledarna var på en guidad tur av Berlinmuren, shoppade på Mall of Berlin och var på Denkmal, ett minnesmonument.

Vår lediga dag spenderade vi på Alexanderplatz där vi shoppade för att sedan åka till Mall of Berlin och hitta ett ställe i närheten som visade matchen mellan Sverige – Schweiz och det gjorde vi och så vann vi med 1-0!

Efter matchen mötte vi upp resten av gruppen vid Denkmal för att gå med de till Mall of Berlin för att äta middag. Det blev sushi och KFC för de flesta. Sedan åkte vi hem och gick till en närliggande park där vi hade ”lägerbål”. Vattenfall kom, våra sponsorer, och så hade vi vår sista kvällsandakt, som jag och Annelie höll i, temat var Gemenskap. Konfirmanderna fick sina dopdroppar, ett fint silver halsband som är formade som en droppe med ett kors i mitten. Sen gick vi hem och gick och la oss. Och imorgon är det vår sista dag här vilket känns väldigt tråkigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *