Stadsvandring i Berlin

Igår var vi på stadsvandring i Berlin. Dagen började med frukost, morgonbön om uppståndelse som Astrid och Simon höll i och sedan ett pass om uppståndelse som Birgitta och Kerstin höll i. Under passet kom våra sponsorer från Vattenfall.

Efter passet åt vi lunch och sedan gick vi till riksdagshuset för att påbörja stadsvandringen med Eva, vår guide. Vi besökte bl.a. Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie och en del av Berlinmuren. Vi besökte också en chokladbutik där de hade gjort kända platser i Berlin helt av choklad. Här kommer några bilder från stadsvandringen (som inte är i helt rätt ordning):Efter rundturen åt vi middag på en restaurang i närheten av sista platsen vi besökte. Sedan gick vi alla hem till vandrarhemmet där de hade en lekstund med Johannes och Alicia, efter lekstunden hade jag och Johannes kvällsandakten som handlade om tro, tvivel och medvandrare. Sen var det läggdags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *