Gudstjänst i Berlin

Igår besökte vi Svenska Victoriaförsamlingen där vi lyssnade på en presentation om Victoriaförsamlingens insats under andra världskriget och varför det finns en Svenska Kyrkan i Berlin. Sedan var vi med på gudstjänsten där konfirmanderna fick hjälpa till med att hissa flaggan, ringa i kyrkklockan, samla in kollekt och dela ut agendor.

Efteråt gick vi och åt på en restaurang runt hörnet som heter Tian Fu och efter maten åkte vi vidare till Läppstiftet och Puderdosan.Efter besöket där gick vi och åt glass och sedan åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och hade Efterarbete om Sachsenhausen del 2 med mig och Birgitta. Sen hade Kerstin och Astrid pass om Jesus och efter det hade Simon och Birgitta en andakt om Jesus. Efter andakten sjöng vi en godnattvisa för konfirmanderna och sedan gick de och la sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *