Du vet väl att anmälan är öppen?

Alla människor har frågor och funderingar. Det kan vara svåra tankar kring kärlek och död, vardagliga grubblerier eller stora, förväntansfulla drömmar inför framtiden. Men trots att alla går runt och funderar är det ibland lätt att känna sig ensam med sina tankar. Är det bara jag i hela världen som tänker så här?

Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. För många blir konfirmationen en chans att utforska sig själv och diskutera livets små och stora frågor med andra.

Vi hoppas att du vill hänga med på en resa du sent kommer glömma! Få tid att diskutera frågor du funderat på, träffa nya vänner och ta reda på mer om kristen tro.

Till anmälan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *